“Adéu Toxines” Episodio del Programa L’Ofici de Viure de TV3

Per a la salut, tan important com la nutrició és la depuració de l’organisme, l’eliminació de les deixalles. Tan important és el que entra com el que surt, ja que si no existeix una bona depuració, el cos no funciona bé, s’interfereix en l’assimilació dels aliments i, a la llarga, pot originar malalties. En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, la terapeuta Gogo Bela, i el monjo budista Ricard Rotllan. Escoltarem també la reflexió de Ferran Ramon Cortès, deixeble d’Oriol Pujol Borotau que ha mort aquesta setmana a la Índia. Ens acompanyarà també Àngels Campà, amb les novetats dels Amics de l’ofici de viure, i acabarem el programa amb Jordi Llavina i els mails d’amor.

“La Dieta Alcalina” Programa L’Ofici de Viure de Gaspar Hernandez en Catalunya Radio

El 11 de Febrero de 2012 Gogo Bela MacQuillan, miembro de la Plataforma Despertar Integral, participó en el programa de radio de Gaspar Hernández L’Ofici de Viure en Catalunya Radio, hablando sobre “La Dieta Alcalina”. También estuvo invitada Montse Bradford, escritora y experta en nutrición natural y energética.

Si quieres mejorar tu Alimentación y conseguir un Estilo de Vida Saludable, contáctameHe leído y acepto la política de privacidad